Yritys

Suojainvaruste Finland on osa CreatEnergy Osakeyhtiötä. Toiminta suojainvarusteiden parissa alkoi vuonna 2005.

Suojainvaruste Finland on energinen ja alati kehittyvä yritys, joka hakee kasvua aktiivisesti.

Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöistä, panostamme jatkuvuuteen huomioimalla asiakkaiden tarpeet ja vastaamalla niihin oikeanlaisilla suojainvarusteratkaisuilla. Haluamme aidosti huolehtia siitä, että työpäiväsi sujuu turvallisesti. Koko tiimimme haluaakin toivottaa turvallista työpäivää!


Ihmiset ja turvallisuus

Toimintamme keskiössä on ihminen. Tahdomme edistää turvallisuutta ja terveyden ylläpitoa. Tapaturmien ennaltaehkäisy on meille tärkeää työtä.

Yhteistyö

Palvelukonseptiimme kuuluu henkilökohtainen kohtaaminen ja parhaan ratkaisun löytäminen – yhdessä asiakkaan kanssa. Meille pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat tärkeitä. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään.

Nopeus ja luotettavuus

Asiakkaamme arvostavat nopeita ja luotettavia tuotetoimituksia, pyrimme vastaamaan tähän tarpeeseen olemalla luottamuksen arvoisia. Meille asiakastyytyväisyys on avainsana.


Ympäristö

Kiinnitämme huomiota käyttämiimme materiaaleihin ja käytämme mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia tapoja logistiikassa. Suosimme esimerkiksi merirahteja lehtorahdin sijasta. Kierrätyspakkaukset ovat kuuluneet pakkaustapaamme vuosien ajan.


Kehittyminen ja tulos

Meille jatkuva kehittyminen on tärkeää. Haemme kasvua yrityksenä sillä haluamme tarjota yhä useammalle työpaikan ja mahdollisuuden menestyä. Liiketoiminnan kannattavuuden kautta voimme panostaa myös tuotekehitykseen ja tukea asiakkaidemme menestystä.