Rekrytointi

Suojainvaruste Finland hakee voimakasta kasvua ja uusia kykyjä palvelukonseptimme B2B-myyntitiimin vahvistukseksi eri puolille Suomea.

Meillä on energinen, positiivinen ilmapiiri ja mukava työskennellä!
Odotamme sinulta palavaa innostusta B2B-myyntityöhön, eikä haittaa vaikka olisit suunnitelmallinen, ahkera ja pitkäjänteinen. Sinulta löytyy myös asennetta ja kilpailuhenkeä!


Oman brändimme SVpro® -työturvallisuustuotteet ovat laadukkaita, alan huipputuotteita yksinoikeudella Suomessa. Kehitämme ja uudistamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaat uutuustuotteet. Valikoimissamme on myös muita alan laatubrändejä.

Suojainvaruste Finland on keskittynyt asiakkuuksissaan laajasti yrityksiin ja julkishallintoon. Tämä mahdollistaa, että pääset käyttämään oman persoonasi vahvuuksia ja haastamaan itseäsi sopivasti myös uudella tavalla. Koulutusohjelmamme räätälöidään sinun tarpeitasi vastaavaksi, joka mahdollistaa henkilökohtaisen kehityksesi ja etenemisesi. Huolehdimme, että sinulla on jatkuva myyntityön tuki ja lisäksi oma ajanvarauspalvelumme sopii sinulle valmiiksi asiakaskäyntejä.

Tarjoamme sinulle alan kilpailukykyisimmän tulokseen sidotun palkkausmallin. Voit siis itse vaikuttaa palkkaasi! Liikkuva työ edellyttää oman auton käyttöä, josta maksamme lisäksi kulukorvaukset.

Näytä meille mihin pystyt! Menestyksesi meillä mahdollistaa etenemisesi kouluttajaksi ja esimiestehtäviin.

Tarjoamme innostavan työilmapiirin, koulutuksen ja jatkuvan tuen työtehtävääsi. Sinulla on mahdollisuus myös edetä, mikäli osoitat meille kykysi! B2B-myyntityössä pääset hyödyntämään ja kehittämään sosiaalisia taitojasi, sillä myyntityö on pohjimmiltaan ihmisten kohtaamista. Meillä jokainen työpäiväsi on erilainen!


Tervetuloa tiimiimme!

Täytä hakulomake sivun lopussa tai lähetä vapaamuotoinen hakemus:
info@suojainvaruste.fi

Tiedustelut:
+358 44 294 1370